fredag 16 september 2005

Kvinnans största dilemma..?

Jag och Suss har en policy, och det är att INTE läsa varandras bloggar före vi lägger ut vår egen, om vi gjort nåt tillsammans.

 

När jag läste Susannes blogg igår blev jag lite snopen. Den var nästan identisk med min! Det där vi skrev om hoppbacken... det hade vi inte ens pratat om när vi gick! Vi chattade lite via SMS på kvällen, och konstaterade att det var ganska SKUMT!

 

Suss hade en teori att vi kanske egentligen var tvillingar, fast hon inte ville komma ut förrän sex år senare...? Eeh, skulle väl inte tro det men...

 

Nu har jag packat ner det jag kan inför morgondan. Jag är ju tjej, och som alla andra tjejer dras man med problemet:

 

VAD SKA JAG HA PÅ MEJ?????

 

Som vanligt får man släpa med sej en massa bröte på grund av detta problemet.

Ska jag ha den kakigröna kjolen, och en rosa top? Eller en svart top kanske? Eller svarta byxorna i stället? Jeans??

På grund av detta måste man ha med sej en massa olika make up och smycken! Oj oj oj, det är inte lätt att vara kvinna, det säjer jag bara!

Blir nog kjolen med stövlarna till, fast top har jag inte riktigt bestämt än...

Suss får vara smakråd!

 

Ska bli så himla kul att partaja lite ! Det är alltid kul att vara nån annanstans dessutom, där man inte brukar vara. Vi har bara varit på fest i Uddevalla på vår kusins bröllop (och då gick det lungt och sansat till) och förra gången Mike spelade på Mortens krog i juni.

 

För övrigt har äntligen mina bilder från Kullen-knallen blivit framkallade, så de har jag lagt in i fotoalbumet. Samt att jag har lagt in några foton på våra små djur, mössen Sissi och Fia, samt hamstern Rufsen!

2 kommentarer:

ulf sa...

parta så de ryker....alla bardiskar behöver stöttas är min erfarenhet.....mortens brukade vi hänga på när jag var yngre....a long time ago....

Susanne sa...

Nä nu börjar det bli väldigt otäckt....Skrev ju om samma saker idag med ju!!!!