onsdag 24 augusti 2005

Ska jag vända på´n???

Jag gjorde pommes frites till mina barn, fast det var det alla ville ha. Min goda pastasallad åt bara jag och Richy. Potatissalladen... jag den rörde ingen. Jag har frusit in den. Går det?? Har aldrig testat. Kan tänka mej att den blir grynig, men whatever... annars blir den stående i kylskåpet och sen slänger man den för den blir dålig., så det är väl skit samma.

Alla tyckte det var gott i alla fall och det är väl huvudsaken.

Några bärs blev det också, så nu är jag lite lullig...

 

Var på systemet en sväng. Köpte ett flak öl. Millenniium. Behövde inte visa leg! Jag börjar nog se lika gammal ut som jag är, för sista halvåret har jag sällan visat leg. Annars var det jämt. Förra året fick jag visa leg när jag köpte ett paket cigg. Ett tag senare när jag köpte en flaska äpplecider 2,2 %.

Ciggen kan jag i och för sej förstå. Jag köpte det och en chokladbit. Mycket misstänkt. Men cidern. Den köpte jag tillsammans med mjölk, smör, lite pålägg och sånt. PLUS att båda barnen, som då var ca 10 och 11 år, var med, och Richy packade ner varorna.

Är barnen med har de tittat växelvis på mej och barnen och konstaterat att jag borde vara över 20. Fast jag kan ju ha lånat barn förstås. He he. Fast det hade jag ju inte. Jag hade gjort dom själv. Ja, inte helt själv kanske...lite hjälp hade jag.

 

Oj!! Nu flög en stor j....a insekt rätt i fönsterrutan. Han for i backen. Det sa faktiskt PANG! Så stor va han! Nu surrade han till. Jag trodde han dog.

Nu börjar snart säsongens första LOST! Kanon!!! Kan jag ju inte missa.

Nu kom min dotter ut och påpekade att "du vet att det är LOST idag va?"

Ja, kom ut!! Det är fördelen med en SEEEEEG, fepplig bärbar dator. Man kan sitta på altanen!!

 

Nu är nog insekten död. Han har inte hört av sej på en stund. Ska kolla vad det var. Ett ögonblick .....................................................................................................................

En skalbagge på två centimeter. Han ligger på rygg nu och sprattlar. Han dog visst inte. Ska jag vända på´n?

..............(funderar)......................................................................(funderar fortfarande).........HELVETE!! Nu kom en till! Den höll på att störta i huvet på mej!!!!! JÖSSES!!

Jag vände på han. Jag tänkte att det kanske var hans fru som kom farande. Bäst att vara schysst.

 

No börjar LOST!

 

Tack för mej, leverpastej.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Ja så där sluddrigt osammanhängande onödigt vetande är väl Tina i ett nötskal efter några öl... ;) De där skalbaggarna har vi väldigt gott om här hemma oxå.. Inne... Jag brukar inte vända på dom... :P

vgy sa...

Tittar du också på Lost, hel bäst serie! Fin sida du har.// Sezierra