onsdag 10 augusti 2005

Ännu ett fotoalbum!

 

Hej hej, hallå dagboken!

Nu har jag jobbat ordentligt idag! Uppdaterade ju med ett nytt fotoalbum på barnen, OCH NU... YTTERLIGARE ETT!!!

Scannade in bilder från mitt bröllop... Jag menar vårt. Jag var ju inte ensam precis!!

 

Tack och hej, leverpastej!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Minns ert bröllop.. Det va så fint.. :) O jag som fick läsa i kyrkan o allt.. bidde ju två texter, fasst jag bara ville läsa en!! Vad skulle jag göra?? Kunde ju inte säga till prästen "Nej, tack" när han sträckte fram lappen... Tänk vad jag ställde upp på er stora dag!! ;)

Unknown sa...

Hejsan. Jag tror att anledningen varför bloggen knuffar hemsidan lite åt sidan är att bloggen helt enkelt är mer social. Där får man mer direkt respons i form av kommentarer än vad en vanlig hemsida får - iofs kan jag ju inte direkt klaga på antalet inlägg i min hemsidas gästbok, men ändå. Jag gillar bloggens cybersociala funktion, och det är främst på grund av den funktionen som jag fortsatt skriva blogg i snart två månaders tid (tvåmånadersjubileum på måndag). Jag var MYCKET tveksam till eget bloggande från början och startade min blogg bara som ett litet experiment utan större hopp om något givande resultat. Men resultatet blev över förväntan. MVH Bj.

Ulrika sa...

Vilka underbara bröllopsbilder! Vilket sagobröllop... *avundsjuk* Och vilken svit...Lägg upp mer bilder! Det är alltid roligt att kolla på.Ha det gott! Kram Ulrika