lördag 20 augusti 2005

Nu snackas det skoter här...

Jag och syster yster knatade runt en mil i skogen igen...

Denna gången hände faktiskt inget särskilt kul. Konstigt. Brukar ju alltid hända nåt ju. Det var en fasa massa mygg. Trodde jag. Jag såg att hälften av dem var flygmyror eller nåt.

 

Jag tror att en traktor eller nåt kört stubbarace, för på ett ställe var det en massa glas med konstiga tecken på, som en instrumentpanel av nåt slag. Det var traktorspår på stigen/vägen, därför drog jag slutsatsen att det var en traktor. Glas-spåren dök upp senare lite här och där. Mystiskt.

 

Jag tänkte ta med mej mobilen för att ta kort på "kalkonen", men glömde den i handväskan i bilen. Sen ringde Richy. Han hade ringt två gånger på min mobil, som jag givetvis inte hörde, eftersom jag var mitt i urskogen. Då fick han snilleblixten att ringa Suss.

Jag förklarade att jag "glömt mobilen i bilen". Ojdå! Nu rimmade jag ju, kom jag på. Tyckte det lät riktigt bra, men Suss var inte imponerad alls... Förstår inte detta.

 

Jag hade en jäkla lång shoppinglista med mej. Först jobba till fem, gå en mil i skogen och sen handla...? Jag hade en omkrets på två meter där ingen stod. Förstår inte varför... Tur i alla fall man har deo...

 

Min svärfar från övre norrland har kommit hit idag. Han har varit hos Richys brorsa från Hofors ett par dar, så han fick skjuts av honom hit ner, så nu sitter alla tre utanför på altanen och babblar. Vi grillade lite korv förut. Nu pratas det bara skoter, och det hade jag hört förr så jag gick in.

Det planeras en långtur med skoter i påsk. Richy, hans brorsa, svärfar och... jag. Typ några dar på fjället. Underbart låter det med dessa vita vidder. Richys brorsa är lite skeptisk att jag inte skulle fixa det. Han är rädd att jag ska bli gnällig. Hrrmmmm. Trodde han kände mej såpass. Tur ändå att Richy vet att jag fixar det.

Jag har ju gått 4,7 mil med 12 kg packning två gånger hittills. Och vill då tillägga att vid sista vandringen hade jag (upptäcktes det senare) ett blodvärde på 68. Det är VÄLDIGT lågt, ska jag säga, för er som inte vet det. Så det måste jag säja är imponerande till den milda grad!!!!!!!

Nu äter jag dubbel dos järntabletter för att garantera att det inte är lågt, för vi ska ju snart gå igen!!

 

Nu ska jag bädda till släkten.

 

Gonatti!!

1 kommentar:

Susanne sa...

Jag tror att en viss Tina har druckigt lite för mycke öl ikväll... Två bloggar med exakt samma text??? Lilla syster yster.. Inget mer för dej ikväll... :P// Suss