torsdag 25 augusti 2005

Avslagen och fes-ljummen...

Nu har jag shoppat lite. Nähä då!! Ingen fjollig tjej shopping inte!

Handlade lite inför Kullen-knallen första helgen i september.

 

Ett nytt liggunderlag, ett sånt där lite tjockare. Det var inte helt slätt, utan liksom lite våfflat. Man undrar ju hur man ser ut efter en natt på den...Tina "Våfflan" Högman. Vet inte om det har nån praktisk funktion direkt. Vatten kanske rinner av snabbt och smidigt. Om jag nu skulle lägga mej i en vattenpöl eller så.

 

Det blev förstås lite torkat käk också. Vi köpte två middagar, Pasta med kyckling och banan, och Köttfärs med ris och champinjoner. Smarrigt värre.

 

Jag hittade en tändsticksbox som var ill-orange och så där ful-söt att vi var tvungna att köpa den! Ett MYCKET praktiskt hopvikbart sittunderlag blev det med.

Suss köpte en camelback. Det behövde hon, för vem gick och slurpade vattnet i min camelback förra året? Bara för att det var jobbigt att krångla fram vattenflaskan? Det är faktiskt mycket smidigt, man har den i ryggsäcken, slangen sticker ut genom ett hål där det t.o.m. står H2O.

 

Man måste ha med en grogg, som man tar när man kommer fram. Jag och Suss tänkte till för två år sen. Man vill ju bära på så lite som möjligt, så vi tog var sin 60-cl flaska. Blandade en redigt stark grogg, för vi skulle ju bara ha med en. Tyckte att vi klurat ut det riktigt bra.

Tyvärr hade vi missbedömt aningens lite. Vi tog inte med i beräkningen att under dagen skulle vi gå dryga två mil i kuperad terräng...

När vi kom fram och skulle ta den efterlängtade groggen, var den avslagen, fes-ljummen och smakade mest sprit...

Men, men...shit happens. Det var ju bara att kolka i sej. Efter ett tag smakade det inte så illa. Framemot slutet var den riktigt god...

3 kommentarer:

Susanne sa...

Kan ju ha berott på att vi blev lite lulliga där ute i buschen o inte kände hur groggen smakade...:)Och ditt liggunderlag... Ja.. Våfflandet kanske e till för att även svetten ska rinna av lite smidigt... Ifall det blir väldigt varmt... Och JA.. Det va mycket smidigare att ta ett sug (?) från dej än att fippla me min flaska...

ulf sa...

det var kanske yrseln ni var ute efter? ang spriten alltså...

Susanne sa...

Den där tändsticksburken verkar ju va bluff... Eller oxå gör jag fel... Får ingen eld alls... Inte ens lite glöd... :(Har föresten blitt medlem i Utsidan!! Tänkte man kanske kunde få lite tips o idéer!! :)See ya tomorrow!