söndag 7 augusti 2005

Brännboll och matsäck

Vi samlade ihop ett gäng med kompisar för en brännbollsturnering idag. Klockan 14 hade vid stämt date på Gamla IP i metropolen Vinninga. Precis klockan 14 blev det en störtskur. Som tur var slutade det efter ett tag, så vi kunde spela.

Vi var väl 16 vuxna eller nåt, och ca 20 barn, från 6 veckor (de sov mest) upp till 13 år. Jag är stolt övar att ha träffat bollen varje gång, jag fick väl inte iväg bollen så där himla långt, men jag var nöjd ändå för den flög allt hysat långt. Jag var bättre än min man, som av ca femton slag, fick en träff ca 2 gånger. Är man kass eller är man kass...Hi hi hi!

Tyvärr förlorade mitt lag med ynka 6 poäng. Måste varit en felräkning...

Själv stod jag vid ett ställe där uppenbarligen inte så många ville kasta (när vi spelade ute) så jag tog faktiskt ALLA bollar som kom mot mej. Det var två stycken, vilket resulterade i två lyror. I'm outstanding!!!

Vi grillade lite mat, mycket gott. Ölen vi drack var ännu godare!

Kvällen avslutades med fotboll.

 

Nu är vi hemma, Richy busar snart ihjäl Angelica, det är ett jäkla liv. Angelica slog i näsan och nu disskuteras det som mest om vem som bär ansvaret.

Jag fattade inte vem som vann, men nu blev det lungt  i alla fall. Tror Angelica gav upp...

 

Jag har gjort matsäck till Angelica. Två baguetter och pastasallad. Hoppas det passar fröken.

2 kommentarer:

Christian sa...

Tjana tjabba hallå!!! Vilket fint space du har. :P Om du vill får du gärna lägga ett öga på min oxå. :D

Susanne sa...

Sorry över förlusten i brännbollen... :( Den som höll koll på poängen hade kanske druckit för många öl... eller nåt.. Men att du skulle träffa så många bollar e ju helt fantastiskt!!! Trodde jag inte om dej!! ;)