torsdag 18 augusti 2005

Idag är jag en liten tös...

Nu har jag suttit här och uppdaterat MC-klubbens resultatlistor. Jösses. Det tar tid det. Igår la jag ut resultat från cross och quad tävlingarna, samt en totalställning. Nu hade det blivit nåt fel. Det blir det när folk inte kan hålla sej till sina medlemsnummer, utan ska ha andra nummer helt plötsligt. Bara för att de inte orkar byta från nån annan tävling. Vad trött jag blir!!

Fick nåt SMS från en stackare som fått fel poäng i totalpoängen, för att han i förra tävlingen haft ett annat nummer, och vid förra tävlingen hade dessutom nån annan haft hans nummer...SUCK!! Men nu har jag fixat det. Hoppas alla är nöjda och glada. Borde man vara i alla fall, eftersom jag sa att jag troligtvis inte skulle kolla på det ikväll. Jag tyckte jag var väldigt snäll nu.

 

Nu ÄNTLIGEN ser man en ände på dessa fönster som jag är redigt trött på!! Ett tag kändes det som om man aldrig skulle bli klar... Men idag målade jag det sista på alla fönsterkarmar...eller vad man nu kallar det. Det är ju inte fönstrena jag målar egentligen, utan vägg och spackel vid sidan om. Fönstrena är ju nya, färdigmålade ju.

I alla fall hade Richy fogat alla fönster när jag kom hem vid halv tio. Han spikade upp en trälist mellan badrumsfönstrena som jag spacklade igen spikhålen på, den får jag väl måla imorn, men annars är allt klart!

 

Idag när jag kom till jobbet satt alla vid bordet, eftersom de ätit kvällsmat. "Här kommer en liten tös som heter Tina" sa farbrorn jag nämnde igår. Liten tös??? Inte för att jag kanske är nån liten tös, men gulligt lät det. Jag är inte ens yngst av personalen. Näst yngst är jag. En tjej är ett år yngre än mej. Fast vi är nog yngst av hela personalstyrkan på jobbet. Vi är 15 ordinarie personal på 3 avdelningar, samt chefen, ett par sköterskor samt vaktmästaren.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Lilla tös e väl gulligt!! :) Själv har jag många namn..Lilla-Susanne, den lilla, dockan.. ja.. o så en tant som kallar mej får kråkan... "jasså e det kråkan som kommer" Då brukar jag svara henne " o där sitter du din skata!!" Då flinar hon gôtt!! :P

Larre sa...

Hej på Dig, trevlig sida du har!Såg att du kikat förbi min...Hälsa Syster din.Hare gott!/L