lördag 27 augusti 2005

Du sticker så bra!

Jobbade i kväll. Har hela underbara helgen att se fram emot...på jobbet! Nackdelen med att vara uska... 7-17 imorn, och söndag 7-21 med rast mellan 13:30 och 16.

 

Gav en tant insulin, och hon rös långt innan jag stack sprutan i låret... men när det var klart sa hon:

 

Du gör det alltid så bra! Det känns inte alls när du sticker!

 

Tina "Myggan" Högman! That's me!! Fast mina stick kliar inte efteråt... men tydligen är jag lika smidig!

2 kommentarer:

vgy sa...

Hej!Tack för dina rader, uppskattas. Jag har fem stycken eventuella projekt och dedt jag menar med stort är att det är projekt som tar ca två tre år att genomföra på heltid. så läraren sa att jag ska begränsa mig ex inte göra en komplett garderob som är på ett hundratall plag utan nöja mig med en basgarderob som med mina krav blir på ca 50 olika. Jag är alldeles för glad för stora projekt. Det minsta jag har är inte så litet, det är ett ev blivande företag men personligen så känns det lite mesigt som projekt arbete så jag ska se om jag ska göra två istället en kläd kollektion eck det som lärarna får se. Det blir i så fall smycken och diverse andra grejer och en klädkolektion, jag går ju på mode och senkläder så det käns lite jobbigt att inte få sy... Sezierra

Susanne sa...

*funderar**funderar**funderar*nä.. jag kom visst inte på nått fyndigt att skriva... *funderar**funderar*JO!!! Tanten kanske hade en myggahtt på sej, och därför kände hon inte när MyggTina stack!!! :P(hmm.. rätt dålig....)