onsdag 17 augusti 2005

Borde inte sitta här egentligen...

Idag har faktiskt allt gått bra! Har i och för sej bara målat men när jag är i farten brukar alltid nåt gå fel... Jag har en viss benägenhet att snubbla, trassla in mej eller... tja, helt enkelt klanta till det!

 

En jobbarkompis sa en gång att "jag skulle kunna göra det 1000 gånger, och ändå inte lyckas med det där"! Då hade jag trasslat in lyftmattan som vi använder till såna som inte kan stå själva, i sänggrinden på nåt konstigt sätt.

Fast lyftmattor är faktiskt mycket besvärliga. I alla fall de där långa tamparna som ska kopplas på själva lyften.

En gång skulle jag ta bort den från kroken den hängde på, och ryckte till, och höll på att far på ändan, eftersom jag lyckats få ena benet genom öglan... Jag hade med andra ord nästan slagit krokben på mej själv...

 

Egentligen har jag inte tid med att sitta här, men sanningen är den att jag inte kan måla mer, för färgen är inte torr. Jag har städat, men det är ju så himla tråkigt, så jag tog en liten paus. Nån som vill hjälpa mej?? PLEASE!!! Anyone...?

Jag råkade gå ner i källaren för att sätta på en maskin tvätt, och vad fick jag se?? En dator! Som en magnet drogs jag dit, och jag sa till mej själv: Bara en liten stund!!

Nu måste jag ta tag i städningen igen... börjar jobba klockan fem. Får se om jag skriver nåt efter jobbet sen.

Tack för mej!!

1 kommentar:

Susanne sa...

Hihi!! Det skulle jag ha viljat se.. :P Hur du lyckas slå krokben på dej själv, genom att fastna i ett lyftskynke.. *ASG* Kan inte du visa mej nästa gång vi ses???? Vi ses på fredag!!// Suss