tisdag 23 augusti 2005

Ohlala, Mr Wet T-shirt!

Jadå, han har jag sett idag! När jag och Suss var ute på den vanliga promenixen så kom han. Blötaste t-shirten jag sett. Jag vet inte, men han kan ha varit svett också. Lite osäkert. Regn var det INTE, för det var sketvarmt.

 

Jag tog ett kort på kalkonen med min mobil. Tyvärr krånglade överföringen, hittade inte bilden via gprs´en. Kan ha varit tjall på USB kabeln. Får göra ett nytt försök senare. DET SER FAKTISKT UT SOM EN KALKON!!! jag lovar!!!

 

Hade lite otur förut. Jag hade tagit ut pengar och stoppade i dem i plånboken. Vad gör jag?? Jo, har glömt att stänga myntfacket, och cirka 12 enkronor, ett par femtioöringar samt en femkrona far ut över golvet...

Stolt som jag är tar jag de kronor som ligger närmast mej. Känner mej RÄTT snål om jag skulle krypa runt på alla fyra efter nåra stackars kronor. De kan gå till nån bättre behövande tänkte jag. Nån som kan med och leta efter småpengar på golvet i en galleria.

 

Nu ska jag basta. Ja, du läste rätt! B.A.S.T.A!

Mitt i sommaren. Richy blev sugen, och jag tänkte att jag är ju klibbig, så jag kan ju lika gärna hänga med ner. Duscha vill man ju ändå göra.

 

Gonatti!

Syns gör vi nog imorn... det GÅR inte sluta blogga!!

1 kommentar:

Susanne sa...

Det ser INTE ut som en kalkon... :P