tisdag 18 oktober 2005

Skallebank...

Jag är ganska klantig, det är allmänt känt i min bekanskapskrets. Idag slog jag i huvet två gånger, och en gång höll jag på att slå ihjäl mej. Minst.

Först stod jag i sköljen, ett rum där vi har tvättmaskinen, torktumlaren, spolon och kontaminatorn. Jag hade hämtat lite saker som jag bar, det var en stor hög. En sopsäck står brevid dörren, den ser inte jag, på grund av att jag bär en massa bråte. Jag snubblar därför på säcken   och far nästan in i rummet mitt emot. Där sitter en farbror och tittar på TV, det är tur att han hör dåligt, för han märkte inte att jag kom farande rätt in i hans dörrpost...

 

Jag slog i skallen ett par gånger också. En gång i en lampa och en annan gång krockade jag med en jobbarkompis för vi böjde oss ner samtidigt...

 

Verkar ju lite passande att jag just nu tittar på Jackass...


 

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Imorn jobbar jag egentligen till 16, men jag ska på en utbildning. Mellan klockan 13:30 och 16:30 samt en gång nästa vecka också. Utbildningen heter "Vård i livets slut". Hoppas den är givande, men det tror jag faktiskt. För det är ju det man gör i mitt jobb, även om det inte går så fort. En tant som bodde hos oss gick bort i somras, men då hade hon bott här i 9 år!

En av våra boende, en farbror som fyller nitti nästa vecka har blivit dålig. Det känns lite tungt faktiskt. Man blir ledsen och tycker det är jobbigt även om man vet att det livets gång. Fast den dan man inte känner nåt när nån går bort ska man nog byta jobb.

1 kommentar:

Susanne sa...

Nämen lilla storasyster... Slog du dej i huviet iiiii???? Stackare... :PHoppas utbildningen va bra iaf!!VILL UT O GÅ SNART!!!!! E ledig på fredag... Kanske då??? (fast du kan väl säkert inte... *suck*)