måndag 3 oktober 2005

Men du sa ju gräddfil!

Nu är simultanförmågan på topp! Sitter med den bärbara datorn framför TV'n. Måste ju kolla Cold Case Sverige, men jag har ju inte hunnit blogga idag, och det MÅSTE ju bara ske!

 

Jag haft SÅÅÅÅ roligt idag! Städat precis hela huset plus lite till...

Det tar sin lilla tid att städa 200 kvadrat.

 

I börja på sommaren dog helt plötsligt de flesta firrarna i mitt akvarium. Lite snopet. Köpte några nya...dom dog döden dom med. Suck...

Har antagligen fått ett virus eller nåt. Det verkade som ett oklokt förslag att köpa fler, så jag väntade ut dem, och en efter en gick till de sälla jaktmarkerna.

Nu har jag suttit här med EN JÄKLA FISK kvar. Den verkade ABSOLUT INTE vilja dö.

Helt ensammen har den simmat runt runt i akvariet. Inte vågade jag rengöra akvariet och skaffa nya firrar med den kvar, ifall det nu var den som bar på nån smitta.

Nu ÄNTLIGEN har den kolat! Så idag, den stora städ-dagen skrubbade jag akvariet och kokade stenar och snäckor.

Nu får det stå tomt ett tag, känner inte riktigt för nya firrar än.

 

Sen har jag sprungit skytteltrafik mellan dammsugaren och tvättstugan.

Jag tyckte jag varit så himla redig, så till middag blev det kotletter med en smaskig sås av grädde, crème fraiche, soja och sambal oelek.

 

Dessvärre hade jag varken crème fraiche eller grädde hemma, men grabben cyklade iväg och handlade crème fraiche och...gräddfil. Trots att jag skrivit en lapp...

Det var ju bara för mej att cykla till affären själv och byta.

Middag blev det i alla fall och sen ett skönt bad!

 

Vitaminer och vegetabiliska oljor i ett varmt bad, några tända ljus... Inga fel! Ett eget litet SPA! Badrummet är vägg i vägg med Angelicas rum, så jag hade lite avslappnande musik av gitarr!

 

Hon spelar riktigt bra, hon verkar tycka det är kul. Hon spelar minst en gång per dag, ofta flera! Hoppas hon fortsätter, och att det inte är nu i början bara.

 

Nu börjar snart CSI, och då kommer jag ha min odelade uppmärksamhet på TV'n, vill inte missa en sekund!! SÅ bra simultanförmåga har jag inte...!

1 kommentar:

Susanne sa...

Inte konstigt att den sista firren dog tillslut... Fick han nån mat??? *djurplågare där*