lördag 24 september 2011

Slappedag...

Känner mej lite bättre idag, febern verkar ge med sej. Morten, Nore och gästerna promenerade fram på stan. Jag blir kvar hemma. Tänkte passa på att ta en slapp framför TV'n.
Är lite sugen på att beställa hockeyn i eftermiddag. HV-Luleå. Fast 159 spänn svider lite tycker jag. Men nu börjar jag definitivt få över Nore på min sida här. Han frågade
-Om Luleå går till final, kan vi gå på den matchen då?
-Självklart!
-Om dom går till semi med?
-Jaa!

Han var med när vi var på HV-Luleå för två år sen. Då sa jag att om han inte hejade på Luleå skulle jag kasta ut honom på isen. Vad gör han? Går och ställer sej i HV-klacken...
Ett totalt misslyckande. Och då var HV rätt starka. Fast jag kunde ju inte med att kasta ut honom på isen. Då hade jag väl blivit utvisad.
När vi skulle hem sen, hade c-låset i min bil hängt sej på nåt sätt, så det gick bara öppna en av dörrarna, den på passagerarsidan. Jag blev ju inte gladare precis.

2 kommentarer:

513andersson sa...

Gå på 'den' matchen? Det är ju bäst av sju...?
Självklart så ska ju grabben få gå på
a l l a hemmamatcher om det blir slutspel för Luleå...
Det blir.... eeeh.... måååånga resor till Luleå på några veckor.



;)

Tina Högman sa...

Tja... jag gick inte in i nån diskussion där i den frågan...Jag tyckte det var lite kul att han ville gå på hockey! Hemmamatcherna funkar ju sådär, sen beror det ju på vilka dom möter... Vart bortamatcherna är.