fredag 9 september 2011

AtmosFear...

Med tanke på förra inlägget kan jag ju även berätta om att jag med samma skräckblandade förtjusning ser fram emot att testa AtmosFear på Liseberg.
Vi har inte varit där i år. Än, ska jag väl lägga till. Vi tänkte faktiskt åka dit sista lördagen det är öppet, 8'de oktober. Kanske lite kallt för Flumeride, för man blir ju rätt blöt, men jag överlever nog utan den.
Nore ser fram emot Lisebergsresan, jag med.
Christoffer vet vi inte om han hänger med, han åker inte så mycket där. Angelica åker nog det mesta, så om inte Koffe åker med får hon ta med en kompis.
Morten är inte heller nån jättespekulant på åkband precis...
Jag fick honom att åka Uppskjutet med mej en gång. Jag gick därifrån med darr i benen och fnissade. Sa till Morten:
-Visst är den underbar?!
-Den åker jag aldrig mer igen, fick jag till svar.
Nähä.
Gå på Liseberg med honom är ju ingen hit. Jag som åker allt, och han som åker några åkattraktioner bara.
Jag hade samma problem med min fd man, faktiskt. Den fick man ju inte med på nåt heller. Varför har jag sån otur? Varför hittar jag ingen likasinnad?

Syrran och jag hade med våra respektive på en weekend i Göteborg för ett antal år sedan. Universeum, Liseberg, krogen, hotell... Gissa vilka som satt på Tyrolen och drack öl, och vilka som åkte allt som bara gick att åka? Trots att jag gillar öl, var åkattraktionerna snäppet bättre...

2 kommentarer:

Suss sa...

Ja de fega ur rätt rejält där, måste jag säga...

Gunilla sa...

Haha, när våran familj är på tivoli är jag jack/väskhållare, 3 tonårsbrudar och min särbo kastar sig från den ena värstingen till den andra. Nån halvläskig törs jag, men njutbart, njae :)