fredag 6 oktober 2006

Jag är nog rätt snäll...

En kompis kom förbi igår kväll med en MC hjälm till Richy. Han ska låna sin syrras MC.
Richy tackar så mycket och säjer att det är tänkt att han ska skaffa en egen så småningom.

-Ja du får väl bearbeta henne (henne, det är jag det) lite!

-Nä det är redan klart! Hon ska ha en med!

-Eeh... Jaha!!

Jag fattar inte detta riktigt. Jag fick höra en gång att jag "inte var som andra tjejer".

Richy har köpt några nya cross och endurocyklar, och många fruar och sambos har frågat "men hur kan du gå med på det" och såna saker.
Vaddå?? Kör man motocross och enduro och tävlar i det är det ju helt klart bättre med en ny cykel än en gammal! Det är hans största intresse, SJÄLVKLART får han göra det han tycker är bäst. Det är en rätt dyr sport, alltid är det nåt som ska lagas, men eftersom han började med äldre cyklar var det ännu mer att laga då!
Nä vill han ha en ny cross får han det!

Och detta med MC kortet nu då. Klart vi ska ha en hoj! Det känns lite som att HAN tog inte MC kort, VI gjorde det, för jag ville det lika mycket som han!
Problemet med mej är att jag inte ens kört moppe, så jag måste lära mej allt från grunden, vilket blir VÄLDANS dyrt. Min MTB är det närmsta jag kommer...
Med tanke på att Richy tog första körlektionen den 1 september och körde upp 4 veckor senare, han tog 3 dubbellektioner som kostade 900:-/gång, samt alla andra avgifter. Hela kalaset slutade på 6000:-, kan man ju bara tänka sej vad mitt kort skulle kosta...
Nä för mej räcker det att sitta bakom!

Ibland begriper jag faktiskt inte andra tjejer... Såna som ska bestämma över andra, som tycker att "du får inte göra det" eller "du ska vara hemma" o.s.v.
Visst måste man kompromissa ibland, man måste vara realistisk, särskilt om man har barn.
Men det är att ge och ta.
Vi hade varit hemma hos oss en gång på lite förfest. Det var jag och Richy och två killar till från klubben. Vi hade beställt en taxibuss till stan, och skulle förbi och hämta en kille på ett annat ställe utanför stan.
Vi kommer fram till hans hus, Richy hoppar ur taxin och plingar på. Sambon öppnar.

-Hej!! Är ni klara?

-Kommer, vrålar nån innifrån huset.

-Tina sitter i taxin, säjer Richy i förbifarten.

-Va?? Får tjejer vara med? Det sa Leif att vi inte fick!?

-Ooops... sa Richy sen när de kom ut till taxin. Sa jag nåt dumt nu?

En sån grej skulle Richy aldrig göra. Tror jag inte. I och för sej vet jag det mesta som pågår i klubben, eftersom det är jag som lägger ut informationen på webbsidan... Så han skulle nog inte kunna säja nåt sånt, men jag tror inte att han skulle det ändå faktiskt.

Det gäller som sagt att ge och ta.

1 kommentar:

Suss sa...

Jag håller med! Ge och ta är vad som gäller!! Då blir bbåda oftast nöjda!