måndag 18 september 2006

Hur står det till egentligen?

Läste Uddens blogg när hon varit på gay klubb.
Kom att tänka på en fest jag var på för nåt år sen. En kompis fyllde 30 och skulle ha fest. Tjej-fest blev det. Jag hade träffat ungefär hälften av tjejerna.
Vi käkade och satt och pratade. Vi satt kvar vid borden rätt länge, man flyttade runt lite allt eftersom, och en av tjejerna dimper ner brevid mej och vi börjar prata.
Så får nån på en Björn Rosenström CD.
Jag tycker han är störtcool så jag flyger upp, det gör tjejen också. Minns inte vad hon hette... men nog fan kunde hon alla låtarna som jag!
Vi sjunger glatt med, sen tröttnar nån på oss, eller Björne, så nån byter CD till nån tråkig ABBA eller nåt i den stilen.

Tjejen är lite kramig, fjäskig som fan. Tycker att jag sjunger sååååå bra!
Nä jag kan inte sjunga på fyllan svarar jag, rösten bär inte riktigt, och alla låtar är för låga för mej, som är sopran, så mitt röstläge ligger ganska högt. Fast jag brukar sjunga ändå!
Jo men det hörs ändå att du har sångröst, du har ju rätt toner och så!

Nu byter nån CD igen och det blir nån med lite blandad bra musik, så de flesta dansar och har kul. Efter ett tag börjar jag märka att Björne-tjejen hela tiden håller sej intill mej. Kommer nån emellan oss, flyttar hon sej snart så vi står brevid varann. Nån låt hade nån typ kärleksförklaring, och hon liksom vänder sej mot mej och sjunger.
Nu börjar jag bli misstänksam...

Jag dricker öl, och måste göra en sedvanlig pissepaus... På vägen tillbaka kollar jag min mobil i min jacka. Jag hade fått ett SMS.
Jag svarar på messet och Björne-tjejen kommer ut i hallen.
-Vem skickar du SMS till då...? frågar hon lite... förföriskt nästan.
-Min man, svarar jag!
-VAA!! Är du gift, säjer hon helt chockad!

Nu blir jag lite full i skratt, för jag har precis skickat ett mess till Richy och sagt att "jag tror att det är tjej som stöter på mej...".
Jag vet inte hur jag ska ta detta riktigt, att en tjej stöter på mej som är hetero, alltid har varit och aldrig ens funderat i andra banor...
Jag blev lite förvirrad, men det har aldrig hänt att nån annan tjej flörtat med mej, så det borde vara lugnt tror jag....!

4 kommentarer:

S-Man sa...

Alltid kul att få lite uppskattning, vilket håll det nu än kommer ifrån.

=)

Anonym sa...

Aja det e ju bara bevis på att du e snygg å oemotståndlig Tina =))

Ha en bra måndagskväll.


Kram Annica

Trollmor sa...

Hm jag har varit med om nåt liknande

Suss sa...

Men lite smickrad blev du allt!! Eller???