söndag 18 december 2005

Tina the cowgirl!

Nu har nån sökt på begagnade trosor igen!! Det måste ju vara samma person som förra gången, för inte kan fler personer vilja ha begagnade trosor?????

 

I fredags fick vi upp spegeldörren i Angelicas rum, det blev himla snyggt! Man känner ju snubben i glasaffären, så det blev billigare än beräknat! Kanon!

Jag och barnen tog en tur till stan, köpte bl.a. en gardinstång till Angelica. En svart smidesstång blev det. Vi väntar med gardiner tills efter jul. Jag satte upp ett par julgardiner, hennes gamla, med patchwork-mönster. Det blev jättefult, så det var bara att plocka ner dem. Jag hittade ett par spetsgardiner, de får duga så länge.

Vi köpte ju en julstjärna på Liseberg, en i blått i papper. Efter vi köpt den kom jag på att det var ju ingen sladd med, men jag tog en sladd med en lampa i som vi har till en annan julstjärna. Blir ju billigt o bra då, tänkte Tina den ekonomiska.

 

Sen skulle den ju upp då. Det var ett jäkla besvär kan jag tala om. Och mitt i alltiop kom Suss med sambon och skulle hämta lite jultidningar.

Lampan vägrade absolut att hänga rakt, när jag väl lyckades få fast den runt glödlampan! Till slut fick jag till det, den hängde perfekt!

I med kontakten i väggen och... eeh...inget mer. Ni som läst min kära systers blogg vet ju vad som hände.

Jag mitt nöt hade glömt kolla glödlampan, den var ju trasig. Fast jag har alltid kollat den förut, och den har funkat i flera år, så det verkade ju troligt att den skulle lysa i år med.

 

Men nä då. Nu var det bara att plocka ner det, byta glödlampan och börja om... Lyckades än en gång att få den rak och fin, och nu lyser det så fint!

 

Kvällen avslutades med glögg. Jag, Richy och Suss sambo fick starkvinsglögg, barnen och Suss fick alkoholfritt, för Suss körde bil... taskigt läge för henne. Det blev lite groggar också, när vi ändå var i farten.

 

Igår var det ju julfest också, på Richys jobb. Klädsel var ju jeans eller liknande, så att det inte var en ordinär restaurang fattade man ju.

Jag var inne på att det var "Fångarna på gården", en lokal variant av "Fångarna på fortet". Richy trodde gocart.

Sen fick vi höra att det skulle nog vara amerikanskt.

Då blir det linedance hojtade jag! Richy hoppades fortfarande på gocarten.

 

Jag vann, för det var linedance, och lite till!

Vi hamnade på Jultorp RanchCowboyhattar såldes på ranchen, och vi fick våra betalda av firman.

Först var det ett amerikanskt julbord. Efter desserten var det en saloonshow, lite country, cancan och sånt.

Sen var det ju linedance! Jättekul! Vissa hade problem att få ihop dansstegen, men jag tyckte det gick förvånansvärt bra! Trots ölen...!

Jag svassade runt i min hatt!! Richy (som var en av dem som inte riktigt fick ihop det) stod och tittade på!

4 kommentarer:

Christine sa...

Hoppas glögg och grogg (Har inte druckit en på gud vet hur många år) smakade bra. Så vissa blev utan Sååååååå tråkigt..L

Susanne sa...

ÅH vad jag önskar jag va en liten fluga så jag fått se er dansa linedance! Särskilt Richy.. Hihi!!

Unknown sa...

Yeeeeeehaaaaaaaa!!!!!Hörru! Satt å Googlade lite popgrupper och gruppen KIMI kom upp på skärmen.Är det något som du har någon kännedom om???=)

Linda sa...

Lät som en annorlunda (o kul) kväll i alla fall!Ha en bra vecka, kramiz!