torsdag 5 april 2007

Och då bah... typ bah...

Två snubbar från FJR klubben var här idag. Vi planerade touringturen på Kickoffen. Vi kommer bli "vägvisare", dvs köra först i kolonnen. Vi blir närmare 50 hojar som vi ska dela upp i tre grupper, och vi kommer att leda en av dom.

Sen hämtade jag Angelica och två kompisar i stan. Sen skulle hon berätta om en grej.
Det lät så här ungefär:

"Vet du vad han gjorde? Liksom bah, han bah, han sa typ bah, och sen då va så bah gömde han sej bakom dörrn, och sen bah han sa typ jag vill inte, och sen kom hans lillasyrra och blev bah typ sån med och gömde sej bakom dörrn, och sen då va så bah stängde han dörrn!"

Jaa. Nåt i den stilen.

Förresten såg jag på American Idol härom dan. En tjej sjöng "Annie's song". Den sjöng jag på sångprovet i musiken på högstadiet faktiskt.
Jag kan blygsamt erkänna att jag sjöng klart bättre än hon i Idol. Hon sjöng för jävla illa. Jag fick 5'a. Detgör mej ganska säker att jag inte sjöng så taskigt.
Fast jag är ingen soloartist precis. Jag är mer en doabakomkör. Jag älskar att sjunga, fast min röst är ganska låg. Låg som i lågmäld alltså. Jag är sopran så mitt tonläge är högt. Schlager är det sämsta för min röst. Det är helt fel tonläge. Jag önskar att alla låtar kunde höjas en tonart.
Skulle sitta fint. Like a glove.

Inga kommentarer: