fredag 4 februari 2011

Tack svenska folket...

Var lite orolig där en stund...
Tänkte i mitt stilla sinne måtte inte Ranelid bli kvar i Let's dance.
Jag brukar faktiskt rösta, men jag fick jobba extra i kväll, så det gick inte så bra. Jag hade TV'n på, men man får lite dåligt med sammanhanget liksom.
Jag tycker det är tråkigt när folk röstar för att ha kvar folk i tävlingen för andra orsaker än att dom är duktiga på att dansa.
Förresten var det en himla dålig dag att jobba  extra.
Vi har tre avdelningar. Först blev en avdelning stängd på grund av vinterkräksjukan. När det var över där, fick nästa stänga.
Idag öppnades den avdelningen.
Gissa vad som händer på min avdelning ikväll? Just det. En av dom boende blir sjuk och kräks.
Nu hoppas vi innerligt att det inte var maginfluensa.

3 kommentarer:

Virrhuvet sa...

Hejsan
Jag var ute och googlade runt på min sjukdom FAP och fann din hemsida. Jag har själv stomi sen 4år, är 31 år och har vart opererad ett antal gånger. Jag skulle så gärna vilja ha lite kontakt om det är ok. jag är orolig över att jag har såna där godartade tumörer i buken, men känner mig som en hypokondriker varje gång jag försöker får hjälp med mina funderingar. maila mig gärna på t_dicklen@hotmail.com Du får även kika in på min blogg om du vill: virrhuvet.blogg.se
MVH/Therese Dicklen

virrhuvet sa...

Tack för att du svarade, Jag skulle vilja fråga en sak om det är ok. Jag ha haft ont i magen i säkert mer än ett halvår nu sen senaste op förra året. Jag går även ner i vikt, inte brutalt snabbt men jag brukar normalt ha lätt att gå upp även sen de andra operationerna. Iallafall så kände jag något jätte hårt knölaktigt i magen ungefär i samma höjd med naveln. Den är stenhård och det gör ont när jag trycker på vissa ställen så det sprider sig lite överallt mycket bak mot ryggen. Iallafall så har jag ingen läkarkontakt förutom att jag mailar ibland med karolinska. Här uppe i Umeå är det mer som de inte tar mig på allvar och jag är inte heller den som gillar att springa till sjukan. Nåja ursäkta att jag skriver och frågar om detta, du behöver inte svara. Det jag funderar på är om det möjligtvis kan va så att jag har en sån där desmoid eller kan det vara så att det bara är hårt i magen i mitten, alltså att det ska va så. Jag minns inte om det varit hårt förut, jag har vart op 8 gånger så det kan ju ba va ärrvävnad eller nåt. Är jätte tacksam för svar men du behöver som sagt inte.
MVH/Virrhuvet

Anna sa...

Hörde om den där vinterkräksjukan på nyheterna... Verkar vara riktigt illa på vissa ställen söderut. Tur att man inte jobbar inom vården!