söndag 9 oktober 2011

Helgen...

...är nästan slut. Får se vad vi hittar på idag.
I fredags var jag ute med några från jobbet. Tyvärr blev vi bara två för den tredje fick inte ledigt, men vi hade himla kul ändå.
Hamnade på bowlingen och där träffade vi på en fd granne till oss båda. Vi bodde nämligen nära varann när vi var gifta med våra ex, sen flyttade vi båda två, och nu bor vi nära varann igen, fast i stan.
Min beundrare var ju självklart där, men nu blev det liite spooky tyckte jag. Jag blev uppbjuden av en kille som jag kunde varit morsa åt, och vi dansade nån form av bugg. Min beundrare kom upp på dansgolvet och ställer sej och blänger på oss... Kändes lite... stalker liksom...

Igår var vi på Liseberg. Lite kallt, men jag hade tjock jacka och rekommenderade dom andra det med. Den enda som lydde mitt råd var Christoffer, och vi var väl dom enda som inte frös... Angelica lånade min jacka emellanåt, men det var ju inte hållbart i längden, så det slutade med att vi köpte en filt som hon gick omkring med.
Efter många om och men kom även Christer med sin dotter dit, och jag fick åka både Rabalder och Sagoslottet minsann. Dom har jag inte åkt på länge...
Den stora besvikelsen var att Atmosfear var avstängd, men jag kompenserade det genom att åka Uppskjutet några gånger. Uppsvinget och Spinrock är mina favoriter och dom åkte jag ett antal gånger.

På hemresan slocknade alla tre barnen i baksätet med Angelicas filt över sej, Luleå vann sin tredje raka hörde vi på sportradion och ligger nu tvåa i tabellen med samma poäng som Frölunda, fast med sämre målskillnad.

Inga kommentarer: