fredag 16 juni 2006

Många pappor blir det...

Jaha. Då hade det varit skolavslutning då.

 

Angelica i sexan och Christoffer i femman. Japp. Här kör man hårt...

Angelica spelar gitarr, så hon uppträdde ju med lite mer än bara hennes klass-sång. Hon bar dessutom in flaggan!

 

Det blev ett antal kort. Jag har samlat en massa bilder på Angelica som jag ska fixa över på CD och skicka till hennes biologiska farmor och farfar. Hennes pappa har vi inte sett skymten av sen hon var 6 eller 7 tror jag, men farmor och farfar har vi kontakt med!

 

Jaa, nu satte jag griller i huvet på endel! Två barn så tätt med olika pappor... Hur lyckas man med det?

 

Så här var det i en MYCKET förkortad version:

Träffar L. Blev väldans hastigt och lustigt gravid. (p-piller barn). L vill inte alls vara med om det. Tina tänker inte alls göra abort. Får till svar att "du tror väl inte jag tänker ställa upp som pappa i alla fall".

Tina skiter i det, säjer att "jag klarar väl det själv, som så många andra gjort". Tänker behålla mitt barn i alla fall.

Tina träffar Richy i fjärde månaden... Tycke uppstår. Det är Richy som är med på Angelicas förlossning. Det är honom hon lärt känna som sin pappa, fast hon har alltid vetat att hon har två pappor. Hon kallar alltid Richy för pappa, ibland säjer hon pappa till L, ibland säjer hon hans namn.

Just nu har vi gett upp hoppet om honom, men de kanske får tillbaka kontakten nån gång. Vem vet. Mej veteligt har han inga andra barn.

 

Nu funderar jag på om jag ska knäcka en öl och ta med mej min Stephen King bok jag läser och sätta mej på altanen...!?!

 

Jaa. Det låter som en utmärkt idé!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tur att du träffade rätt person inte många killar som vill ha en gravid tjej... å otroligt skoj för Angelica att ha en pappa som bryr sig.
 
Vad L beträffar så e han inte ett dugg mogen....men han kommer säkerligen att ångra sig en dag å då kanske det e försent.
 
Ja en öl vore inte fel funderar på samma sak här...
 
 
Ha det gött!
 
/ Annica

Susanne sa...

Ja egentligen så är det ju den pappan som uppfostrat barnet som är den riktiga PAPPA. Det är min åsikt i alla fall.... Och jag har ju alltid rätt!! :) Hihi..

Bee sa...

Jepp...Suss har rätt...Grattis till Richy..verkar va "of the right stuff"....Kramiz