lördag 30 juli 2011

Oskarshamn...

Lämnade Ankarsrum och kompisarna i förmiddags efter en trevlig vistelse.
Igår kväll dök dottern till dom vi bodde hos upp, tillsammans med sin familj. När småttingarna somnat spelade vi Alias. Vi spelade tjejer mot killar. Det gick väl inte så värst bra för vissa.
Vi tjejer vann ganska överlägset.
Alias går ut på att man ska beskriva ett ord, utan att säja själva ordet.
Tjejlaget körde samma race, man började förklara, kom medspelarna inte på ordet bytte man inriktning, och när man gissade pratade vi nästan hela tiden liksom, vi gissade på nåt ord, var det fel gissade vi ett annat. Vi bara liksom matade på.
Killarna hade en annan variant.
Morten var väl den som kom med enklast beskrivningar, men det gick så långsamt. Ett ord som han beskrev med ett annat ord. Dom andra funderade. Kom på ett ord. Nä... det var fel... en ny beskrivning... Dom andra två kom med såna långsökta och invecklade förklaringar så vi i tjejlaget bröt ihop av skratt ganska ofta.
Jisses, vi skrattade så tårarna rann!

Nu har vi hamnat i Oskarshamn. Incheckning på hotellet var egentligen klockan 15, men dom hade allt rum som var färdiga.
Kedjan heter Clarion Collection. Dom hör ihop med Quality, Comfort och Clarion hotels. Just Clarion Collection har en massa trevliga saker som ingår. Mellan kl 15-17 var det fika. 18-21 kvällsbuffé. 7-11 frukostbuffé. Även internet ingick. Det blev nästan All inclusive!
Och vilket rum vi fick! Badrummet var liksom tredelat, innerst badkar med skjutdörrar, sen toalett med skjutdörrar, och ytterst handfat.
Vårt rum är i hörnet, så vi har utsikt åt flera håll!


Inga kommentarer: