söndag 31 juli 2011

Inregnad på en bar...

Vi skulle se IFK's match tänkte vi ju, enligt förra inlägget. I hotellreceptionen föreslog dom Harrys, när vi frågade om en sportbar. Vi gick dit. Där hade vi inget att hämta för det var stängt söndagar. Vi strosade runt på måfå och hittade en pub och smet in. Inge TV, men vi frågade om dom visste nån bar som hade TV.
En bar som hette Sports tipsade dom om. Vi gick dit. Jo där såg vi en typ 42 tums TV på väggen. Vi frågade i baren om dom ville visa matchen. Jajamen sa tjejen, går iväg och plötsligt åker en storbildsskärm ner. Jisses då, det hade ju räckt med TV'n...!
Matchen kunde kvittat för IFK förlorade...
När matchen var slut hade vi en halv öl var kvar. Morten betalar och vi tänkte sitta ute och dricka upp det sista, solen skiner och det är varmt. Plötsligt hör jag en konstigt ljud. Himlen har öppnat sej och regnet verkligen vräker ner! Himla otur då, att sitta på en bar och det är omöjligt att gå ut...

Förresten så kom vi fram till att vi faktiskt har en sevärdhet precis utanför fönstret, med tanke på att jag klagade över utsikten får jag väl visa den:
Joråmensåatte... här har vi domkyrkan minsann!

Inga kommentarer: