fredag 17 februari 2006

Vad har jag glömt??

Den ständiga frågan.

Det är konstigt, för vart man än ska, får man alltid känslan av att ha glömt nåt.

Jag går igenom allt i huvet, schampo, kläder, pengar, kontaktlinser, make up...

Nä. Tror jag fått med allt. Har en liten lista på vad som ska packas ner imorn:

Hårborste, stövlarna, tandborsten och det viktigaste, ÖLEN! 


En gång när vi startade vår resa till Kiruna klockan 5 på morgonen kom jag på när vi åkt sådär 1,5 mil, att jag glömt min handväska... Fast det var ju inte så farligt, kunde varit värre, tänk om jag kom på det i Sundsvall??

Always look on the bright side of life... Och förresten ännu värre, tänk om jag glömt barnen eller nåt??

 


Suss kör denna gången, så jag får väl vara kartläsare. Det gick ju bra första gången vi skulle dit. Då körde Richy och jag hade kartan. Dirigerade oss alldeles ypperligt, tyckte jag. Sen tyckte nån att det stämde inte riktigt. Vi skulle höger sa jag, men det var en gågata där.

Jodå sa jag, det står här på kartan. Då upptäckte jag att det var fel ställe, jag hade dirigerat oss till krogen vi skulle på kvällen...

Jag sa att jag ska vara tyst hädanefter. Fast nu visste vi ju på ett ungefär vart krogen låg i alla fall. Det var väl inte så dumt??

 

Ja, ja. Jag vet att jag har sämsta lokalsinnet i kommunen. Kanske hela länet faktiskt.

 

Min top blev förresten godkänd av Suss. Så det blir väl den imorn, och jeans till. Fast jag tog med två topar till, en svart och en rosa, plus de svarta byxorna...

Det måste man när man heter Tina. För TÄNK OM jag inte alls känner för det imorn?? Man vet aldrig! Och så var jag ju tvungen att packa ner smycken som matchar till svart och rosa också... Hopplös?? Jag? Jag är ju bara tjej! Vi är ju kända för att ha med halva garderoben vart vi än ska...!

Man måste ju leva upp till ryktet!!

 

Så, mina vänner, om jag inte bloggar lite efter jobbet ikväll

HA EN BRA HELG, FÖR DET TÄNKER JAG HA!

 

KRAMAR!!!

 

1 kommentar:

Susanne sa...

Jadu.. Nu borde vi ju hitta till hotellet utan problem... BORDE... Men man vet ju aldrig med oss... Vi få säkerligen ta ett extra varv i rondellen som vi fick göra sist... :)
 
Och jah har oxå problem med kläderna.. Så jag är väl oxå en tjej kan jag tänka mej.. :)
 
Party party!!