söndag 5 februari 2006

Tror nån har problem här...

Har varit en lugn helg på jobbet! Skönt! Såna där helger när allt bara kör ihop sej tycker jag inte om. Men i helgen har allt flutit (eller heter det flytit?) och det har varit SÅÅÅÅ skönt!! Fast nu är jag rätt trött ändå, så det blir en tidig säng tror jag. Jobbar ju imorn med, 7-14.

 

Nu undrar jag om nån här är tros-fixerad. För ett bra tag sen sökte nån på trosor begagnade och hamnade på min blogg. Det var inga snuffar runt, så orden fanns väl nånstans i hela texten.

I alla fall, så garvade jag så jag höll på att dö (nästan lika mycket som när nån sökt på köpa sex i Kristiansand). Givetvis skrev jag ju en blogg om detta.

Sen har det hänt ett flertal tillfällen, att nån sökt på begagnade trosor...

 

Nu har det hänt igen! Under dagen har nån sökt på trosor begagnade, och nån annan (eller samma person?) på trosor tjuv...

 

ÄR DET NÅN SOM DRIVER MED MEJ ELLER???

 

Ärligt talat, börjar undra om nån läst min blogg och söker på detta för att reta mej!! Nån som känner sej träffad??? Suss??

 

Annars är det nån som har problem, skulle jag vilja säja... Begagnade trosor?? Sök hjälp!

 

Jisses...

4 kommentarer:

Linda sa...

Hmm, det kanske är nån stackars ensam kille som drömmer om ett par använda trosor lite nonchalant slängda brevid sängen... Öhh...
Nä, usch!
Nu funderar vi inte mer på det.
 
Ha det bra, kramiz!

Unknown sa...

Hihi, lite roligt är det ändå att se vad folk söker efter på nätet, men begagnade trosor? Vad ska man med dem till?

ulf sa...

det låter onekligen lite mysko...visar om inte annat på att allt är möjligt i vår herres hage.....

Susanne sa...

Vilket påhopp!!!! Vad skulle jag ha dina begagnade trosor till???? De får du allt behålla själv!!! O inte tänker jag sno dom heller... Så det så!!!