lördag 28 april 2012

Borta bra men hemmafest...

Det blir en 40-års fest.
Inget symöte, jag har sytt på en fest, det gick la sådär kan jag säja. Mina byxor sprack i grenen det heter faktiskt så, det är sömmen mellan benen mitt i förfesten, och dom som hade festen hade knappt nål och tråd, men till slut lyckades vi hitta en synål och en röd tråd så jag fick tråcklat ihop brallorna, sömmen blev mer lik zigzag men det syntes inte från utsidan. Fördelen med den röda tråden och dom svarta byxorna var att tråden var ganska lätt att se att sy med... Där satt jag i en snygg top och trosor och sydde ihop mina brallor jag tror det var festens höjdpunkt... det blev som sagt inte rakt men byxorna hängde ihop i alla fall.
Teparty blir det inget heller, men om nån vill spetsa en kopp te går det bra. Jag står självklart för téet.
Tänkte upplägget så här: Det blir mat, och så öl och vin till maten som vi bjuder på. Kanske ska man ha lite cider också? Jo. Ifall nån varken gillar öl eller vin. Tänkte vi skulle ha lite vanlig dricka med, typ Cola och Ramlösa och sån allmän slödrick. Vill man ha mer alkohol får man ta med det själv.
Eftersom vi inte har våra pojkar hos oss då har vi en himla massa rum till utlåning för dom som vill sova över. Vi kommer att bjuda flera långväga gäster och jag hoppas verkligen dom kommer, för man träffar dom inte så ofta! Vi har som sagt flera rum till förfogande, så det är ju inte så att man behöver sova i vardagsrummet... jag kommer skicka inbjudningarna i tid, så Anna, Ewy, Christer, Helena, Linda planera in den 7 juli! Jag lovar att det ingår frukost och middag dan efter också, beroende på hur länge ni stannar...! Går bra att stanna längre med, fast vi har inte semester förrän den 23'e...
Nu har jag egentligen bara ett problem... musiken. Jag har en pyttestereo och man vet ju hur det brukar bli... Jag måste försöka få tag i nåra wattare högtalare...
Mike hade ju vart perfekt... Suss, har du pratat med Mike på länge? Borde inte han vara med och spela? Han vet ju vad jag gillar...!

1 kommentar:

Suss sa...

Tyvärr Tina, har inte prata med Mike på hur länge som helst!
Han vore verkligen perfekt på festen! :-)