fredag 26 augusti 2011

Och han fick en ratt av depåpersonalen...

Bloggare som man är blir det lite jobbigt när man inte har nåt direkt att skriva om. Att jag fick stryk av en dement tant på jobbet idag är ju inte så kul att berätta om. Hon har en nalle, som är en katt som hon bär på jämt. Den dängde hon mej med upprepade gånger.
Dom ringde från företaget som har min dator, dom TROR att dom hittat felet. Det kan vara ett minneskort som inte satt riktigt. Jag ska ta hem den imorn, och sen se hur det går. Det är ju inte heller så intressant att veta.

Jag tänkte istället berätta en händelse om min son Christoffer som snart är 17 år, och hans 18 åriga syster Angelica. När jag och min fd man köpte huset i Vinninga hösten 1998 (Angelica 5,5 år, Koffe 4 år) hade vi ganska nyss köpt dator. Så kom vi på att Colin McRae var ett spel som var kul. Det var ju lite sport då att skaffa ett ratt och pedalställ för att kunna spela, så familjen Högman (där flertalet på den tiden hette Carlsson, faktiskt) köpte ett sånt. Innan vi kopplade in det lekte barnen lite med det. Dom hade ställt upp fyra stolar i en fyrkant, som skulle vara en bil då. Angelica "kör" först. Så ska dom byta, så Koffe håller ratten medans Angelica klättrar ur "bilen". Angelica tar ratten och Christoffer klättrar in mellan stolarna och sätter sej till rätta. Angelica ger honom ratten och Koffe säjer:
-Och han fick en ratt av depåpersonalen...
Det är ju så att min son ofta tittade på F1 med sin pappa...
Han hade två billjud faktiskt när han var liten. Ett vanligt ljud för vanliga bilar. Så var det sportbilar då. Dom hette oiijoooo... för det säjer så när man tittar på F1 på TV, när dom kör förbi...

Inga kommentarer: