torsdag 6 september 2012

Två flugor på smällen...

Av nån anledning fick jag idag för mej att ordna till det med jacuzzin. Jag löste en massa... eller i alla fall två frågor fick jag svar på.
Fråga ett var varför det ibland blir stopp i avloppet i badkaret och det trycks upp vatten i duschen. Fråga två var vart den femte ljuslyktan var, som har stått på badkarskanten. När jag nu grejade i relaxen eller SPA't (som vi kallar rummet, för det låter lite exklusivt) fick jag svar på allt samtidigt. Ljuslyktan hade hamnat i avloppet! Case solved! Två flugor i en smäll! Jag tänkte att jag också måste köpa nåt rengöringsmedel till alla rör och kanaler i systemet.
Så funderade jag på att ta en promenad i det fina vädret medans jag gick upp för trappen småmuttrandes för mej själv hur fan jag ska få upp ljuslyktan ur avloppet bakom badkaret. Jag hör en röst från övervåningen som säjer hej! Det är visst Morten som kompat lite... Då var ju allt lättare helt plötsligt. Med förenade krafter fick vi ut badkaret en bit och jag kunde plocka upp ljuslyktan ur avloppet, och även ett lypsyl, ett suddgummi och två värmeljus.
Då kom vi även på den briljanta idén att göra ytterligare två flugor på smällen, eller hur det nu var... Vi tar en promenad ut till Hovbygruppen och köper rengöring till badkaret! Så där fick vi plötsligt en promenad på nästan en mil och medlet till badkaret!
Så nu när vi nu fick ett super-rent badkar kom vi på att vi nog skulle bada lite bubbelbad! Och vad passar inte perfekt till det då, om inte lite bubbelvatten! Ja där satt vi då i jacuzzin med en flarra Ernest Rapeneau och skålade för vårt framtida liv som vi hoppas ska bli bra!

2 kommentarer:

513andersson sa...

En Ernest, minsann.
En sketen torsdagskväll?

Tina Högman sa...

Japp!