tisdag 17 februari 2009

Start och stopp...

Ser man på, vi fick med oss den bärbara datorn till Uppsala... Jag bloggar lite medans Morten duschar. Vi bor på Park Inn, ett ganska nytt hotell, mycket fräscht. Rummet är litet (eftersom vi tog det billigaste...) men sängen är tamejfan flera meter bred! (210 cm)
Vi har utsikt över centralstationen. Igår stod Morten och räknade hur lång tid det tog innan tåget kom...

Igår kväll gick vi ner till relaxen. Det fanns en dam och en herrbastu, men även en ångbastu som var gemensam.
Vi tar den och startar den på en knapp det stod START på. Det börjar pysa och snart fylls hela rummet med ånga. Den låter ganska högt, men vi tänkte att det är väl timer,så den stängs väl snart av...
Det gör den inte, så vi går ut en stund. Efter en kvart går vi in igen. Vi dör nästan, det är jättevarmt. När fasen ska timern stanna? Vi ger upp, för hettan är näst intill olidlig.
Morten får ett infall och trycker på START igen.
Då stängs det av...?!?
Vaddå? Var det så enkelt? Kunde det inte stått START / STOPP på knappen då?

Nu sitter vi en stund till, för nu blev det lite behagligare.

Domkyrkan ligger inte långt härifrån heller. Solen skiner nu, vi ska ta en tur på stan så fort vi är klara. Jag tar nog med GPS'en i handväskan. Just in case... Mitt lokalsinne är ju som bekant obefintligt...

2 kommentarer:

Suss sa...

Ja det är ju knappt du hittar i din handväska, så gps:en är nog ett klokt val..

Anna sa...

Jag gillar Uppsala! Utom den där trista vägen man åkte igenom förr när man varit på semester, raksträckan med alla rödljus, men nu har de ju dragit om vägen så nu slipper man den.
Bra man som kollar på tåg!