lördag 24 mars 2012

Min dag idag...

I morses stod jag... eller ja kanske inte morses då... förmiddag kan man nog räkna det som... i alla fall satte jag på lite kaffe när jag hör ett fasligt liv i kattluckan. Det är Tussen. Han kommer inte in. Han ser lite rolig ut faktiskt där han står utanför och krafsar frenetiskt med tassen och försöker trycka in sitt lilla gosiga huvud... Det visar sej att han tappat sin magnet som ligger i en berlock han har i halsbandet.
La mej en stund i solariet, det är ju praktiskt när man har ett eget, även om det inte är värstingmodellen... Det är ju gratis dessutom. Om man nu inte skulle få malignt melanom eller nåt. Då är det nog inte värt det.
Morten hade bett mej att lämna in Nores cykel, dom var på pingisturnering i metropolen Grästorp, så jag cyklar fram till stan och lämnar in den och promenerar sen vidare till djuraffären för att köpa en ny magnetberlock. Den var dyrsåinnihelvete. 99 spänn. Rena rånet. Men jag måste ju ha den. Kattskrället måste ju komma in.
På vägen tillbaks möter jag Carro och pratar en stund.
Det råder bandyfeber i stan kan jag konstatera, för aldrig har jag sett att dom sålt Villasupportergrejer vid torget.
Jag konstaterar också att det inte var ett smart drag att ha svart sweatshirt och svarta byxor. Det blev varmt. Ännu mer osmart kände jag mej när jag tog av mej tröjan för jag hade T-shirt under, som också var svart. Fast kortärmat var ju bättre än långärmat i alla fall.
När jag kommit hem ser jag nåt konstigt på  kanten på stuprännan längst ner. En plupp som sticker upp.
Såklart är det magneten... Ja nu har vi en extra då.
Nu är potäterna på kokning, köttfärslimpan i ugnen. Den är god den. Fylld med champinjoner och bacon. Jag improviseraed ihop en sallad som jag åt på Harrys en gång. Tomat, rödlök och fetaost, samt olja och vinäger. Den står och drar sej lite nu, får se om den smakar som den på Harrys...
Champinjonsås till det också.
Ja så en öl kanske har slunkit ner också.
Det var min dag so far.

Inga kommentarer: