onsdag 14 mars 2012

Google imponerar...!

Jisses, jag upphör aldrig av att imponeras av Google! Sicka snillen!
Nu sitter jag här och planerar vår Stockholmsvistelse.
På lördag ska vi till Karolinska, för en informationsdag för FAP. Vi är ju ca 350 i Sverige, med sjukdomen, så det är väldigt... ja egentligen inte roligt, men givande, att träffa andra med samma sjukdom.
Klockan 8 börjar det, så vi åker dit redan på fredag. Nu föll det sej så att mitt älskade Luleå möter AIK på Hovet, så det blir ju givetvis en hockeymatch live på fredag!
Vi kommer att bo på Scandic Ariadne som ligger på Gärdet. Vi valde att bo där eftersom det inte är så långt till Karolinska därifrån, och för att det verkade lättare med parkering där. I centrala Stockholm var det många hotell som inte hade parkering.
Nu måste vi ju på nåt sätt ta oss till Hovet från hotellet. Tydligen håller dom på med vägarbeten vid arenorna, så dom rekommenderar inte bil.
Jaha, och hur ska jag utan lokalsinne klara detta? Jag får sätta hela min tillit till Morten helt enkelt. Jag föreslog taxi, men det tyckte han var onödigt. Det är roligare att åka kollektivt, säjer han! Man får se mer då!
Och jag avskyr att åka kollektivt. Mest för att jag inte har nån kontroll då, skulle jag tro.
Ja och nu undrar man ju hur man ska fatta hur man ska ta sej kollektivt till Hovet då. Jag kikar på hitta.se men får bara fram en bilväg. Eniro samma. Så googlar jag, och vips kan jag få fram resrutter med alla möjliga kollektiva resor! Vart jag kliver på, vart jag ska av, hur lång tid det tar beroende på när jag måste vara där osv!
Nu ska jag även spåna i lite söndagsnöje. Vi funderar på att vara kulturella och gå på Nationalmuseum eller nåt.

Inga kommentarer: