fredag 12 april 2013

En liten final-analys...

För några månader sedan fick jag en av mina regelbundna webb-undersökning från Sifo. Det kan handla om allt möjligt, och denna gången var det sport. Jag fick kryssa i vilka sporter jag var intresserade av, det fanns ett antal alternativ från tennis till hockey. Det var ju bara bandy och hockey jag kunde kryssa i där då, eftersom resten var tråksport. Följande frågor handlade bara om elitseriehockey.
Några av frågorna var Vem tycker du är mest tacklingsbenägen i elitseriehockeyn, Vilken målvakt är bäst, Vem skulle du vilja äta middag ihop med som också var en jävla fråga för det fanns ingen från Luleå med av alternativen, däremot två från Frölunda... och Vilket lag tror du vinner SM-guldet?
Jag svarade SAIK för även om jag är Luleåfan är jag inte dum i huvet för dom trodde jag skulle ta guldet, dom brôtade på som en ångvält i grundserien, men nu är jag inte säker längre. Efter att ha sett dom mot Linköping kändes dom inte så starka längre. Nu känner jag starkt att Luleå har en stor chans att ta hem guldet!
Nu har jag också insett att mina inlägg nu för tiden i stort sett bara handlar om hockey och framförallt Luleå men som alla supporters där ute förstår, är detta enormt stort i mitt lilla hjärta!
För en som inte har ett "eget" lag verkar jag nog bara vara fjollig, mina jobbarkompisar fattar inte hur jag kan tänka mej att lägga så mycket tid och pengar för att få gå på en match, och jag kan inte förklara det. Jag håller på ett lag med hemmaarenan nästan 120 mil bort, det gör inte saken lättare, men jag tror det gör det starkare, särskilt efter att jag sett på bara bortamatcher och då är man rätt liten och ensam här nere i södern. Jag har fått så många leenden och klappar på axeln när jag varit på Kinnarps Arena, Hovet och Löfbergs Lila Arena av andra med röda och gula färger.
Lite pirrigt var det när jag hade matchtröjan på väg till Hovet och en av kvartsfinalerna förra året, Gnagarna är ju inte kända för att vara schyssta precis, men en kommentar jag fick var Du ser ju trevlig ut fast du har fel tröja men det beror kanske på att jag är tjej, jag vet inte.
I alla fall får ni ursäkta att jag bara har hockey i skallen just nu.
 
 

Inga kommentarer: