måndag 27 juli 2009

Placeringskort...

Efter en underbar vecka i Norge med en massa sol (hörde att det regnat mest hela tiden här hemma) och en vecka till med inte fullt så bra väder i Danmark, men det var höga vågor som var häftiga att bada i. Tyvärr vart det ingen solning i våra sex nyinköpta solstolar men det må väl vara hänt. Vi hade det bra i alla fall med alla barnen!

Nu hade jag två veckors tvätt som skulle tvättas, och jag har ju ingen egen tvättmaskin utan får samsas med övriga grannarna om den i tvättstugan. Hann inte få torrt allt, så tvättställningen står i hallen så man får flytta på den åt ena hållet om man vill till badrummet, och ska man gå ut får man flytta den tillbaka. Vi har en till toa, men alla verkar vilja gå på badrummet...

Sen hade jag ju strykningen kvar då. Det var ju lika bra att ta tag i det med en gång, så man fick väck det. Jag har mitt favvostrykställe, och där hänger en tavla, en inramad teckning Angelica gjorde i fjärde klass.
Det var föräldramöte för första gången i klassen med nya fröken, och alla barnen fick göra en teckning där dom beskrev sina föräldrar. Som ett placeringskort. Vi föräldrar fick leta reda på vart vi skulle sitta.
Dom flesta barn beskrev sina föräldrar med att "mamma har ljust långt hår och har blå ögon" och liknande. Det var ju inte alltid så lätt att veta vem det var då.

Angelica skrev på sin lapp:

Mamma är 30 år. Sjunger åfta, väldigt åfta! Gillar rockmusik. Städar mycket. Pratar länge i telefån! Hon är mycket på datan. Är mycket ute. Gillar små prylar.


Ja ni förstår ju att jag fattade ju direkt att det var jag!

Inga kommentarer: