fredag 18 april 2008

Veliga kärringar...

Storhandlade på Jysk förut.
Som i ett hjälplöst tillstånd irrade jag runt efter badrumsgrejer.
Jag gillar såna där med japanska ord som ingen männska begriper. Dom är jättesnygga.
Hittade en snygg serie men badrumsgolvet i min nya lya (och där lyckades jag rimma lite också... det är nu alla ska bli mäkta impade...) är grått och väggarna vita. Det funkar INTE med beige...
Hittade en annan med lite streck och fyrkanter... nån med blommor... Alla var ju snygga. Hur fasen ska jag kunna bestämma mej?
Det slutar lite otippat med svart.
Ett svart duschdraperi med lite broderade blommor, en svart matta, svarta handdukar och tandborsthållare och bomulls...eeeh...burk(????) ja ni vet sån som vi tjejer måste ha med bomullspads i för make up... i metall.
Jag kom på att lite extra täcke och kuddar är ju bra att ha. Vi har två extra täcken. Jag tar väl ett, men det måste ju Christoffer ha. Han kan ju inte släpa täcke och kuddar fram och bort varje vecka... man vet ju aldrig när det blir läge med ytterligare ett täcke i min säng... som inte är en säng utan en bäddsoffa.
Fast jag undrar hur nån ska stå ut med mej... Jag har hört rykten från två oberoende källor att jag blir väldigt varm på nätterna... fast det är ju inte mitt bekymmer *asg*!

Sen har jag ju en mindre toalett med dusch också.... där går det i blått...
Passade även på att titta på databord. Jag behöver ju ett stort till min dator, där jag även ska sköta mitt idiella arbete med Lidköpings MC-klubb. Jag är ju webbansvarig och medlemsansvarig.
Eftersom jag har ett trevligt sparkonto har jag lovat barnen var sin dator. Jag trodde att jag skulle komma undan med varsin laptop. Det sket sej. Bägge vill ha en stationär. Det betyder databord också. Fast jag hittade bra på Jysk. Jag har inte några enorma krav på exklusive kvalite. Jysk dyger gott till mej.

Sen blir det IKEA fram igenom också! Där är det ju helt underbart att tillbringa en dag! Ni vet väl vad IKEA katalogen kallas... Kvinnornas porrtidning...

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag vill också ha ett trevligt sparkonto så att jag kan få en egen laptop! Som ingen annan får röra!

Klart att man hellre kollar i IKEAkatalogen än i en porrtidning! Finns det någon som inte gör det?!

Trollmor sa...

Trevligt sparkonto, hm det låter nåt det!


IKEA IKEA IKEA där kan man gå lääääänge, jag och Storasyster blir avsläppta där och så åker Lillebror och Trollfar till Biltema...av nån anledning får de alltid vänta på oss....