torsdag 16 november 2006

Inte nu igen..

Snubben hittar alltid på en massa udda saker, saker som man luras (mer eller mindre villigt) att testa. Nu har även jag gjort

Fultalstestet:

Ditt Fultal är: 160

Du tillhör Fultalsgrupp 5

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens rekommendationer.

Analys:

Du befinner dig i en farlig situation. I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans.

Var dock på din vakt!

Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk. Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.

Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor.

Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker inte berätta mitt fultal..men det var mindre än ditt..;-)

greken sa...

fultal? jag vill nog inte veta vad mitt är....

S-Man sa...

"...ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco".

Hehehehe....

Tina Högman sa...

S-man: Hmpfff. Skratta lagom du... i din gunga... Jag kan garantera att jag ALDRIG tänker sluta mitt liv med ett jäkla dansband!

:-P

Anonym sa...

Eh, fultal? Är man fulare ju större nummer man har, eller ju lägre nummer man har? Jag fattar inget, känner mig trög idag...

Anonym sa...

Ok, ja, jag var visst trög... Hittade länken ;) Och måste säga att jag är vanlig... med andra ord tråkig (hade varit roligare att vara som du):
"Du har med största sannolikhet sex 2,3 gånger i veckan, äter fyra skivor bröd om dagen, äger tax, Volvo och sitter i kassan på Coop Konsum i Sveg."