lördag 29 juni 2013

Inventarie...

Nu hör jag snart till inventarierna på detta hotellet... Jag har sett många olika folk komma och gå. Många slovenska arbetare som bor här. Igårkväll satte jag mej på utsidan med ett glas öl. Efter ett tag kom en av dom och satte sej på stolen intill, och efter ytterligare en stund kom typ fem till. En och annan blick fick jag, inte fattade jag vad dom pratade om. Jag vet inte om jag snott en av "deras" stolar för ev av dom fick stå... Fast det fanns ju platser längre bort så dom kunde ju satt sej där, men dom sitter alltid på samma ställe...
En man med rejäl kulmage och ständigt samma rosa t-shirt ser jag ofta. Han går och kliar sej i skrevet och småfiser ständigt. Det är väl ok men man behöver ju inte göra det offentligt.
En annan snygging såg jag i morses vid frukosten, t-shirt instoppad i mjukisbyxor som dessutom var uppdragna halvvägs till armhålorna.
Och det finns snygga kläder till kraftigt överviktiga kvinnor, man kan ta på sej nåt annat än ett par tights som är i minsta laget så man får kameltå, som syns tydligt för att man har en kort tight t-shirt...
Och man kan uppmärksamma sina barn som sitter och skriker högt rakt ut istället för att kolla sin mobil hela tiden. Matro är alltid trevligt.
Sådär. Nu har jag fått häva ur mej lite irritationsmoment och annat jag funderat på också...

Inga kommentarer: