tisdag 20 november 2012

Många om och men...

Jag hatar att beställa kläder på postorder för det är så svårt med storlekar, jag måste prova, men ibland ser man nåt man bara måste ha. Jag hittade en supersnygg top på Bonprix som jag absolut ville ha. Första problemet kom när jag skulle bestämma storlek. Det var dubbelstorlekar och dom är svåra. Valde den mindre efter många om och men.
Så kom den då, och jag provar den. Jag kan säja att hade jag tagit den större modellen hade nog brösten ramlat ut, för urringningen var vääääldigt djup. Den hamnade nedanför BH'n mellan brösten liksom. Jag sprätter upp sömmen i axlarna och kortar med 5-6 cm. Nu blev det bra.
Nu till nästa problem. Det är brottar-rygg och jag provar med den BH'n med sån rygg jag har. Det funkade sådär. Jag ger mej ut på stan för att hitta en ny BH.
Ytterligare ett problem: nu för tiden kan jag hitta hyfsat bra BH'r på Lindex, dom har större kupstorlekar. Nu står jag där och letar, men det är ju lite svårt, så jag haffar en tjej och ber om hjälp. Jag tar fram min top ur handväskan och visar, och hon säjer glatt
-Då passar det nog med en sån här! och böjer sej ner framför en modell.
-Jag har storlek 75DD eller 75E.
Hon reser sej upp.
-Jaha...
Så är det som det brukar, när jag ska ha en speciell BH faller det.
Nu löste det sej himla smidigt, för hon säjer
-Men vi har såna här!
 

1 kommentar:

Suss sa...

känner igen BH-problemet...