torsdag 11 oktober 2012

Upprörd...

I slutet av augusti "försvann" Gabriella i Egypten. Hela Sverige angagerade sej och var oroliga. Så "hittas" hon och hon drar nån historia om att hon "glömt" höra av sej.

I september kidnappas Anngelica, hon hittas efter några dagar ganska illa däran. Enligt sambon har hon blivit misshandlad av kidnapparen, bunden och slagen.
Jag fick nyss en pushnotis från min app PolisNytt:
Utredningen kring den kvinna som anmäldes försvunnen vid badhuset i Mariestad den 13 september och senare återfanns vid Härlanda tjärn i Göteborg kommer att läggas ned. Det föreligger ej längre misstanke om människorov. Kvinnan har nu i förhör uppgivit att hon försvunnit på eget initiativ och därefter hållit sig undan.
Så alla dessa människor som gått skallgång, allt polisarbete, och framför allt alla oroliga anhöriga... helt i onödan för att... ja varför? Uppmärksamhet? Ok, man kanske mår dåligt och vill vara ifred, men skulle man inte bara kunna säja det då? Jag måste få några dar för mej själv, respektera det, tack, eller nåt, istället för att ljuga ihop en massa skit. Detta gör mej så upprörd.

http://www.polisen.se/Vastra_Gotaland/Aktuellt/Handelser/Vastra-Gotaland/2012-10-11-1305-Ovrigt-Mariestad/

Inga kommentarer: