lördag 3 september 2011

I full karriär...

För ca 20 år sen och väl det, var jag på rally titt som tätt, men min kusin och hennes pappa. Det var himla kul tyckte jag. Var lite sur på mina föräldrar som var totalt ointresserade av motorsport.
När jag var 15 ville alla ha moppe, jag ville ha en cross. Tror ni jag fick en? Nä, det fick jag inte.
Intresset dog ju ut lite sen, men så träffade jag pappan till mina barn (en av dom iaf) och intresset kom tillbaka, fast det var mest BTCC, STCC, Indycar och F1.
Så testade han motocross och blev biten. KUL tyckte jag!
Jag körde ju inte själv, men jag bidrog med det jag kunde för klubben. Jag blev webmaster ganska snart, jag fick licens som tävlingsfunktionär, och sen även medlemsansvarig.
På tävlingar var det flaggvakt, ta emot anmälan, varvräkningen (innan vi fick transpondrar).
Sen blev det skilsmässa då. Jag hade kvar mina uppdrag, men kände att det blev lite konstigt. Jag var ju inte med på tävlingarna längre, tappade kontakt med medlemmarna, och vid årsskiftet 2010/11 hade jag sagt upp allt.

Men nu har jag varit på rally igen! Det var riktigt kul! Här kommer dom jag hejade på i full karriär i kurvan på rallycrossbanan...!

2 kommentarer:

513andersson sa...

Visst är det väl så att bilar är möe roligare än motorcyklar?

Tina Högman sa...

Nja...

Men det är ju också så att motorcyklarna känner jag ju till förarna mer och man ser ju vem som leder för det är den som ligger först...