fredag 26 mars 2010

Nu har vi bestämt oss...

Det blir Hotell Sea Gull i Hurghada. Vi behöver nog bo centralt med fyra tonårstjejer tror vi... Triton är inte så himla nära det stora centrumet.
Det resebolaget har inte släppt sina resor än, men när dom gör det kommer vi kasta oss över dom för att få det vi vill ha.
Vi vill ha två familjerum, vi vill inte dela upp oss i dubbelrum. De fyra tjejerna ska bo i ett och jag, Morten och grabbarna i ett.

Vi börjar förberedelserna lite nu. Ett word-dokument på skrivbordet (på datorn alltså) som man går in och skriver saker man kommer på, som är viktiga. För tillfället står det bara Köpa in öronproppar för det låter lite…
Jag ska köpa en mapp (en fysisk, inte en mapp på datorn) att samla saker som kommer att komma. Än så länge är det bara resekataloger, barnens ledighetsansökningspapper och en resebilaga som var med Expressen som hade Egypten med.

4 kommentarer:

513andersson sa...

Mäh..?
Det är väl ingen idé att be om hjälp när man ändå bestämmer själv? ;)

F ö så hade jag tänkt föreslå Hotell Sea Gull..

När åker vi? ;)

Tina Högman sa...

Jo men jag velade ju till en början, när vi trodde att båda hotellen låg centralt! Det visar sej att det inte stämmer, då blev valet lättare! 4 tonårstjejer MÅSTE ju bo centralt!

Vi åker nog 22 oktober! Du kanske kan åka med som handbagage...

Anna sa...

Du verkar ha stenkoll! Bra med planering när det är så många som ska åka och roligt att ha något att se fram emot!

Gunilla sa...

Planeringen är halva nöjet :)